Uogienė iš arbūzo À confire à graines vertes
Prancūzijoje dažniausiai naudojamas šis arbūzų uogienės virimo receptas:
- 1 kg vaisių (be sėklų)
- 500 g cukraus
- pusę citrinos
- vanilės lazdelė
Supjaustykite vaisius stambesniais griežinėliais, jeigu norite, kad uogienėje būtų vaisių gabaliukų. Sudėkite į puodą ir virkite ant mažos kaitros. Eiliškumas sudedant į puodą: vaisiai, cukrus, citrina, vanilė. Pabaigoje užberiame ploną cukraus sluoksnį. Užvirus, ir šiek tiek pavirus, uždenkite rankšluoščiu ir palikite 24 valandoms. Po to dar dar kartą užvirkite, kad sutirštėtų uogienė, kuri turėtų tapti auksinės spalvos. Jeigu reikia, pakartokite. Išimkite vanilę ir sudėkite į stiklainius! Skanaus!
Turime prekių
1,55 € – 3,05 €
Rinktis
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page