Bedouin F1 anktyvas (75 dienų) Crimson tipo arbūzas, užauginantis ovalo formos vaisius. Bedouin F1 - vienas iš saldžiausių arbūzų rinkoje, turintis didelį cukraus kiekį (11-12% Brix).
Burebista F1 yra Crimson tipo arbūzų hibridas, kuris subręsta per 75–85 dienas. Šios veislės augalai pasižymi dideliu gyvybingumu ir gerai išvystyta lapija, apsaugančia vaisius nuo saulės nudegimo.
Charleston Gray yra klasikinė senovinė arbūzų veislė, turinti šviesiai žalią žievę ir garsėjanti ovaliais, pailgais į melionus panašiais vaisiais. Vaisiai subręsta maždaug per 85 dienas po persodinimo, tai puiki veislė lauke auginamiems augalams.
Crimson Sweet - viena iš labiausiai paplitusių nehibridinių arbūzų veislių Europoje. Arbūzas Crimson Sweet buvo išvestas 1963 m. Veislė gavo savo pavadinimą dėl nuostabaus minkštimo savybių. Iš anglų kalbos „crimson sweet“ reiškia „raudonas saldus“.
Perkant 100 sėklų pakuotę taikoma 30% nuolaida.
Crispeed F1 arbūzas yra itin ankstyva arbūzų veislė. Pats pavadinimas sufleruoja, kad ši veislė pasižymi traškumu (išvertus iš anglų k. crispeed reiškia - traškus).
Daytona F1 yra anksti bręstantis Crimson tipo hibridinis arbūzas, užauginantis puikų derlių. Vaisiai vienodos formos ir dydžio, ovalo formos, sveria 10–12 kg.
Kratos F1 yra Charleston Grey tipo vidutinio ankstyvumo (80-90 dienos) arbūzas. Ši veislė pasižymi vešlia ir gerai išsivysčiusia lapija, puikiai dera net ir stresinėmis augimo sąlygomis.
Arbūzas Leonardo F1 yra labai ankstyva Crimson tipo veislė. Vegetacijos periodas 65-75 dienos nuo pasodinimo, tinkamas auginimui tiek lauke, tiek ir po priedangomis.
Lusitana RZ F1 yra ypač ankstyvas (70-80 dienų) crimson tipo arbūzų hibridas, pasižymintis vienodu vaisių dydžiu. Vaisiai apvalūs su modernia tamsių atspalvių odele.
Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus. Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinate savo sutikimą su slapukų įrašymu. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti, pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami slapukus.