Nevalgomas žalias. Skirtingai nuo kitų arbūzų veislių, šio arbūzo gaivus ir saldus baltai žalias minkštimas gali būti valgomas tik termiškai apdorotas. Arbūzas - À confire à graines vertes išvertus iš prancūzų kalbos reiškia "konservuoti su žaliomis sėklomis".
Geriausias iki 2024-10 Arashan F1 arbūzas - labai geras pasirinkimas tiems arbūzų mylėtojams, kurie siekia užsiauginti didelius geros kokybės ir puikaus skonio arbūzus.
Bedouin F1 anktyvas (75 dienų) Crimson tipo arbūzas, užauginantis ovalo formos vaisius. Bedouin F1 - vienas iš saldžiausių arbūzų rinkoje, turintis didelį cukraus kiekį (11-12% Brix).
Burebista F1 yra Crimson tipo arbūzų hibridas, kuris subręsta per 75–85 dienas. Šios veislės augalai pasižymi dideliu gyvybingumu ir gerai išvystyta lapija, apsaugančia vaisius nuo saulės nudegimo.
Charleston Gray yra klasikinė senovinė arbūzų veislė, turinti šviesiai žalią žievę ir garsėjanti ovaliais, pailgais į melionus panašiais vaisiais. Vaisiai subręsta maždaug per 85 dienas po persodinimo, tai puiki veislė lauke auginamiems augalams.
Daytona F1 yra anksti bręstantis Crimson tipo hibridinis arbūzas, užauginantis puikų derlių. Vaisiai vienodos formos ir dydžio, ovalo formos, sveria 10–12 kg.
Geriausias iki 2025-03 Arbūzas Early MoonBeam - ankstyva veislė, užauginanti nedidelius apvalius arbūzus geltonu minkšimu. Tai yra tas arbūzas, kurį verta išbandyti, net jei anksčiau niekada nesisekė auginti arbūzų.
Kratos F1 yra Charleston Grey tipo vidutinio ankstyvumo (80-90 dienos) arbūzas. Ši veislė pasižymi vešlia ir gerai išsivysčiusia lapija, puikiai dera net ir stresinėmis augimo sąlygomis.
Arbūzas Leonardo F1 yra labai ankstyva Crimson tipo veislė. Vegetacijos periodas 65-75 dienos nuo pasodinimo, tinkamas auginimui tiek lauke, tiek ir po priedangomis.
Mirsini F1 - tai vidutinio ankstyvumo veislė, užauginanti vaisius, kurie yra labai vienodos pailgos formos. Vidutinis vaisių svoris svyruoja nuo 7 iki 10 kg, o paskiepintų, svoris gali siekti 12-13 kg.
Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus. Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinate savo sutikimą su slapukų įrašymu. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti, pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami slapukus.